Погода

У день святого Миколая

 

Відчуття світлого дива, здійснення мрій та чудес знову (вже вдесяте) цього дня подарувала вихованцям дитячих садочків «Зірочка» та «Бджілонька» у райцентрі родина голови районної ради Андрія Петринюка. Разом з дружиною Інною Василівною, дітьми Марусею та Володею завітали у ці дошкільні заклади, привітали дівчаток та хлопчиків зі святом, кожному подарували пакунок солодощів. З такою метою навідалася і родина до вихованців Теофіпольського районного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю у Кунчі. А ще цього дня Святий Миколай завітав до учнів 1-4 класів Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 та Теофіпольського НВК ЗОШ І ступеня-гімназії, від імені родини Петринюків передав школярам солодкі подарунки.

Вшанували


ветеранів-фронтовиків

На день Святого Миколая його дарункам цього року були раді і ветерани-фронтовики. Саме з ініціативи голови районної ради Андрія Петринюка та голови районної організації ветеранів Володимира Кобери були розвезені їм продуктові набори, матеріальну допомогу.
Бентежні почуття відчули люди поважного віку, коли вони, а ще начальник інформаційно-аналітичного відділу районної ради Ганна Кондратюк та заступник голови районної ради ветеранів Андрій Рудюк завітали до їх осель.
Щиро дякували всім за візит і вітання з новорічно-різдвяними святами 98-річний воїн-фронтовик Абрам Рувінович Діхтяр із Базалії, полковник у відставці Харлампій Пилипович Розмаріца з с.Коров’є, Ганна Антонівна Дишлевська-Антощук з Новоіванівки, Петро Митрофанович Бульбах із Човгузова. Дякували гостям і члени сімей людей воєнної доби Василя Никифоровича Мушинського з Єлизаветполя та Захарія Маркіяновича Олійника з Дмитрівки, Петра Корнійовича Півня із Поляхової.

Моє  майбутнє в Україні

 

Обов’язково у кожного з нас в житті настає момент, коли потрібно обрати свою майбутню професію та заклад освіти. Ми живемо в час, коли нові та цікаві професії з’являються з неймовірною швидкістю. Для того щоб обрати професію, перш за все важливо знати, з чого обирати! Адже чим менше професій і спеціальностей ми знаємо, тим менший наш вибір.
Тому школам запропонували 24 грудня провести національний урок «Моє майбутнє в Україні» для учнів 9-11 класів, який допоможе обрати професію.
Захід організували Центр «Розвиток КСВ»спільно з Міністерством освіти і науки та Першим Українським Міжнародним Банком у межах проєкту «Моя кар’єра в Україні».

З  турботою  про

 

своїх  покупців

 

Меблевий магазин «Сьомий континент» у Теофіполі працює вже 15 років. Знаходиться магазин в приміщенні колишнього універмагу, в самому центрі селища, в зручному місці. За цей час його послугами скористалися вже десятки тисяч жителів району. Адже меблі тут добротні, на будь-який смак, в основному вітчизняного виробництва. Можна одразу вибрати, адже асортимент досить широкий, можна й замовити те, що потрібно, з каталогів.
- Коли «Сьомий континент» починав працювати в Теофіполі, - розказує управляючий магазином Ігор Варивода, - це був єдиний меблевий магазин у Теофіполі. Та згодом з’явилося ще кілька, це правильно, бо має бути здорова конкуренція.

ПЕРЕЖИТИ. ВИЖИТИ…

Біографія Івана Козачука з Гаврилівки дуже схожа з багатьма його однолітків: дитячі ясла, початкова і середня школи. А далі було здобування спеціальності тракториста-машиніста широкого профілю в Теофіпольському училищі №34. Після його закінчення Іван отримав направлення на виробничу практику аж до Казахстану: на сезон збирання зернових культур. Ці жнива тут для Козачука тривали довгих три місяці.
З Казахстану Іван повернувся в Гаврилівку вже з певним виробничим досвідом. То ж хлопця з радістю прийняли на роботу трактористом у місцевий колгосп імені Островського. Однак, Іван відчував, що для села однієї професії механізатора недостатньо. Тому знову вступає до Теофіпольського профтехучилища №34, де вже здобуває професію шофера.
А далі була армійська строкова служба. Розпочалась вона у м. Виборг Ленінградської області. Разом з Іваном прибули сюди на службу Микола Тимощук і Володимир Сокоть з Теофіполя, Віктор Гербредер з Олійників, Петро Матева з Михнівки. Тут вони пройшли курс молодого бійця.