Погода

Ще одна трагедія, ще одна жахлива втрата. У суботу, 6 квітня, у рідній Лисогірці з військовими почестями поховали бійця в/ч А0222 Юрія Івановича Фурмана. Цього сумного дня він назавжди повернувся додому.

Народився 4 травня 1968 року. Односельці кажуть про нього лише хороше: був трудящим, доброзичливим, товариським, працював їздовим на фермі. З дружиною Ларисою виростили двох гарних синів – Олександра та Артема. Піклувався про своїх батьків, нікому не відмовляв у допомозі.

Був призваний 22 січня 2024 року. Місяць не дожив до свого 56-річчя. Загинув 3 квітня цього року внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Урожайне Донецької області.

«Живими коридорами» зустрічали жителі громади кортеж з тілом загиблого в Базалії, Теофіполі, Святці та Лисогірці. Коротке прощання в рідній домівці, панахида за загиблим в місцевому храмі, прощальні промови на цвинтарі, військовий салют…

Не стало воїна, доброї, працьовитої людини, надійного сина, турботливого батька. Страхітлива війна забрала його життя. Він міг ще жити і жити, трудитися, радіти життю. Та він загинув за кожного з нас. Пам’ятаймо про це завжди!

Висловлюємо ширі співчуття рідним загиблого. Вічна слава Герою!

А. Джус