Погода

Триває передплата «Життя Теофіпольщини» на друге півріччя 2024 року. Зробіть це вже, не відкладайте до її завершення, це 25 червня. Прошу це зробити всіх, хто передплачував її на перше півріччя, і тих жителів краю, які з якихось причин не передплачували її.

«Життя Теофіпольщини» є єдиним друкованим виданням на території громади, яке виходить на законних підставах згідно чинного законодавства у сфері друкованих медіа, являється суб’єктом у сфері медіа у Реєстрі Національної ради з питань телебачення та радіомовлення.

Останні два з половиною роки були вкрай складними для нашого видання. Почалося все з 1 грудня 2021 року, коли на теренах Теофіпольщини згідно реформи Укрпошти були закриті стаціонарні відділення поштового зв’язку у селах з кількістю населення менше 1200 осіб, натомість були запроваджені пересувні відділення. Працівники не знали людей, не встигали розносити газету, не проводили передплату, бо не мали на це часу, адже їх перебування в кожному селі було строго обмеженим. За півтори чи дві години все зробити було просто неможливим. Тож на 1 січня 2022 року тираж нашого видання жорстоко впав. Далі почалася повномасштабна агресія російської федерації проти України. І, як наслідок, припинилась політична реклама. Тож фінансовий стан газети погіршився ще більше. Але і в таких умовах газета продовжувала виходити, бути літописом новітньої історії Теофіпольщини. Так само складно було і в 2023 році. А ще з 1 січня 2024 року Укрпошта в 4 рази підняла плату за доставку видань.

Але «Життя Теофіпольщини» буде виходити і надалі, як би важко не було. Хоч з 1 травня цього року у пересувних відділеннях скоротили посади листонош, а їхні обов’язки поклали на водіїв. Та цю реформу ніхто не відмінить і треба пристосуватися до нових умов. Особисто дуже сподіваюся, що працівники пересувних відділень, і в такому складі будуть сумлінно виконувати свої обов’язки, в тому числі доставляти газети та проводити передплату.

Хочу щиро подякувати всім нашим передплатникам, які нас не зрадили, залишилися з нами. Також дякую небайдужим людям, які в такий складний час, в умовах війни, коли на першому місці – підтримка Збройних Сил України, підтримали наше видання: переказували кошти, передплачували газету своїм працівникам. Це голова ГО «Благодійний Фонд Добра, Надії та Любові» Андрій Петринюк, депутат обласної ради, генеральний директор ПП «Добрий хліб» Віктор Лебединський, директор СТОВ «Волиця» Василь Кравчук, голова ФГ «Кунчанський» Володимир Пицюк, директор СВГК «Олійники» Василь Демчук, голова ФГ «Карабіївське» Микола Іванюк, приватний підприємець В’ячеслав Шведа.

Отож, не забудьте передплатити нашу газету на друге півріччя 2024 року. ЇЇ вартість складає 255 гривень (240 гривень – передплатна ціна, 15 гривень – вартість послуги оформлення передплати Укрпошти). Нагадую, що передплатити газету можна не лише у селах, де ви проживаєте, а й в Теофіпольському центральному поштовому відділенні.

Не зволікайте, зробіть це вже і будьте з нами і надалі!

Галина Тебенько, редактор «Життя Теофіпольщини»