Погода

Працюємо ЗАДЛЯ ПЕРЕМОГИ!!! Кожен день у Поляхівському ліцеї кипить робота колективу закладу. Вся родина Поляхівського ліцею Теофіпольської селищної ради вважає, що маскувальна сітка – це дуже важливий елемент ведення позиційної війни. Тому заклад освіти перетворився на майданчик активних дій. Школярів та працівників не лякає ні постійний гамір, ні праця.

Активісти кожного класу, працівники, батьки, педагоги на перервах і після уроків поспішають вкласти тепло своїх сердець та побажання миру і добра захисникам України у маленькі зелені клаптики, які зав’язують на кожному вузлику сітки. Працюють дружно, завзято, сповнені розуміння хай маленького, але важливого вкладу в збереження миру. Адже завдяки наявності маскувальних сіток підрозділи мають змогу залишатися непоміченими з неба та врятувати своє життя і техніку. Як справжні українці, з першої доби повномасштабної війни, добре зрозуміли, що перемога зосереджена в руках кожного свідомого громадянина нашої улюбленої країни. Тож ми вирішили бути максимально корисними для наших захисників на фронті й почали займатися плетінням маскувальних сіток. Гроші на основу для сітки зібрали під час цьогорічної коляди. Поляхівчани щедро донатили педагогам. І ми змогли виручені кошти розподілити пропорційно: перерахувати нашим захисникам-односельчанам, передати на дрон та придбати сітку. Тканину закупили працівники закладу освіти за власні кошти. Мали гарну нагоду передати сітку поляхівчанину Сергію НАСТАВАЛЬСЬКОМУ, дві сітки представникам Гуманітарному штабу Теофіпольщини, чотири – на Агенцію місцевого розвитку.

Працюємо на замовлення з фронту. Надіслали дві маскувальні сітки на Запорізький напрямок, дві сітки 48 стрілецькому батальйону 72 бригади, Донецька область, м.Селідове. Це дуже важливо для наших хлопчиків, знати, що вони мають надійний тил! Оборонці щиро вдячні шкільній родині Поляхівського ліцею за підтримку та передачу маскувальних сіток на передову. Коли є зворотній зв’язок від військових – це добре і надихає! Ми знаємо, що робимо усе правильно і крокуємо до перемоги! Всім хочеться розпочинати кожен новий день з чудових новин, які дають поштовх до подальших дій, підтримки захисників України в боротьбі проти окупантів.

Така співпраця шкільної родини та захисників України – це приклад спільної роботи заради Перемоги України. Тільки разом ми зможемо подолати ворога і відбудувати нашу країну!

Напередодні Великодніх свят до нашого ліцею завітав представник Гуманітарного штабу Теофіпольщини Микола Тимощук. Доставив 40 кг борошна. Члени соціального шкільного підприємництва «Розмаїття смаків» разом з педагогинями відразу напекли бісквітів, печива, приготували салат з моркви по-корейськи. А також наліпили вареничків, зварили їх, пофасували в відеречка і передали нашим волонтерам для подальшої передачі продуктів захисникам на передову напередодні Великодніх свят. Оскільки хлопці не завжди можуть там собі зварити їсти. Тому до захисників приїде вже повністю готовий продукт, а військові мають відкрити пакетики, відеречка і насолоджуватись домашніми смаколиками. Ми вважаємо, що будь-яка наша пожертва, будь то велика або маленька, має надзвичайну цінність.

В кінці квітня в приміщенні нашого закладу освіти відбулося масштабне дійство: благодійний ярмарок «Все для Перемоги», веселощі та яскраві емоції. Для продажу приготували різноманітні смаколики, випічку. Кожен клас, який брав участь у ярмарку, намагався не лише вразити оригінальністю та творчим підходом в приготуванні страв, але й зібрати якомога більше коштів для підтримки наших захисників. Здобувачі освіти активно запрошували до своїх столів, рекламували товар, у який було вкладено часточку душі. Долучились і члени соціального шкільного підприємництва «Розмаїття смаків». Наярмаркували 25700,00 гривень. Виручені кошти були негайно передані на потреби ЗСУ для придбання автомобіля.

Ми вдячні педагогам, працівникам, всім і кожному особисто, хто долучається до наших заходів, за активність, ініціативність, небайдужість і підтримку наших Збройних Сил! Ми пишаємося нашими учнями, які мають добрі серця та залюбки беруть участь у заходах, що вчать їх бути небайдужими, активними, милосердними, формують активну громадянську позицію. А також дякуємо батькам наших школярів, які відгукуються та підтримують дітей. Наша участь в таких добрих справах відображає віру в непохитну силу спільноти. Спільно ми можемо зробити більше, і наші справи є відмінним прикладом того, як наш ліцей може стати силою добра та підтримки для тих, хто цього потребує

Наша СИЛА – у нашому ЄДНАННІ! Об’єднуймо зусилля заради Перемоги!

Валентина Савчук, директор Поляхівського ліцею