Погода

З 28 лютого по 3 березня у Полтаві проходив чемпіонат України серед юнаків, дівчат та юніорів з гирьового спорту. Хмельницьку область представляла команда юних спортсменів з нашого відділення гирьового спорту спортивного комплексу ПрАТ «Теофіпольський цукровий завод».  У чемпіонаті взяли участь понад триста спортсменів з усіх областей України.

 Як ми виступили? Звісно, сподівалися на перемогу, та  суперники виявилися дуже сильними. Була сильна конкуренція, порівняно з минулорічним чемпіонатом були збільшені нормативи. Тож, зважаючи на все це, виступили досить непогано. Так, третє місце (довгий цикл) посів Максим  Шклярук. Також третє місце  (поштовх) здобув Іван Кульчевич. Вже друге місце (поштовх) посів Максим Шклярук.  Третє місце (поштовх)здобула Катерина  Мусіюк.  Третє місце (ривок) посіла та ж Катерина Мусіюк.  Була ця дівчинка другою у двоборстві, а четверте місце у цьому виді змагань посіли Валерія  Велічко, Андрій Жилюк та Владислав Василюк.

Але наші вихованці залишилися задоволеними, бо здобули хороший досвід, побували на такого рівня змаганнях. Для юних гирьовиків це все рівно, що побувати на олімпійських іграх. Будемо більше тренуватися, аби виступити краще.

Василь Михайлінчик, директор спортивного комплексу, тренер команди