Погода

Як ми вже повідомляли, на чемпіонаті Хмельницької області з важкої атлетики у Городку, вдало виступила, стала переможницею наша вихованка відділення важкої атлетики спортивного комплексу ПрАТ «Теофіпольський цукровий завод» Вероніка Левина. Саме вона була відібрана у склад команди Хмельницької області на чемпіонат України з важкої атлетики у віковій категорії 13-15 років. 

Вероніка навчається у сьомому класі Теофіпольського ліцею № 2, важкою атлетикою займається лише рік. Але вже проявила себе як здібна, наполеглива спортсменка. До чемпіонату України готувалася дуже напружено.

І от нещодавно, 6-10 жовтня, змагання такого високого рівня відбулися у місті Хуст Закарпатської області. Звісно, це було вражаюче, були присутні титуловані важкоатлети, доброзичлива атмосфера змагань надихала на боротьбу.

Вероніка, яка виступала у ваговій категорії 55 кілограмів, показала непоганий результат: ривок штанги – 32 кг, пощтовх штанги – 45 кг, загальна сума – 77 кілограмів. Посіла четверте місце. Вважаю, що це дуже добрий старт.

Приємно нам було зробити фото на згадку з бронзовими призерками Оліймпійських Ігор Юлією Паратовою (на фото) та Юлією Калиною.

Знову дякую Благодійному фонду Вадима Лейві «На благо України», адже профінансував нашу участь у чемпіонаті.

Василь Михайлінчик, тренер