Погода

Новоставці –


краще село 2021 року

Знаменна подія відбулась 14 січня 2022 року. Екіпаж проєкту «ВеСело» завітав на Хмельниччину, щоб підвести підсумки другого етапу проєкту «ВеСело» та відзначити переможця – село Новоставці - Краще село 2021 за версією сайту depo.ua. Чемпіона визначили читачі і глядачі, які взяли участь у голосуванні.
Нагадаємо, що головним сенсом проєкту «ВеСело» був пошук незвичайних і надихаючих сіл. І ми неймовірно пишаємося тим, що село Новоставці, в якому розміщені виробничі потужності Філії “Рідний край” ПрАТ “Зернопродукт МХП”, стало частиною цього чудового проєкту. Адже цей факт є ще одним доказом того, що МХП є надійним роботодавцем і партнером громад, а також сумлінним платником податків.
Ми раді, що Теофіпольська громада підтримала жителів села Новоставці і в наполегливій боротьбі на фініші з мінімальною перевагою Новоставці отримали перемогу.


Команду проєкту «ВеСело» у Новоставцях чекав надзвичайний новорічний сюрприз і теплий прийом. Вони мали можливість побачити та почути щедрівки та віншування художніх колективів Хмельниччини та Тернопільщини. У виконанні церковного хору села Іванківці Лановецької громади, колективу «Квітневчани» Білогірської громади та «народного аматорського» хорового колективу ім. Антона Ярощука Новоставецького будинку культури прозвучали новорічні пісні, щедрівки та колядки.
Представники проєкту «ВеСело» зустрілись з нашими спортсменками Катею Мусіюк, Марією Латчук і їх тренером Василем Михайлінчиком, які при підтримці МХП взяли участь у Чемпіонаті світу з гирьового спорту в Італії та стали чемпіонами світу. Поспілкувались з директором Філії “Рідний край” ПрАТ “Зернопродукт МХП” Віктором Корягіним та ознайомились з діяльністю підприємства.
А найважливіший момент - вручили нагороду: село Новоставці Хмельницької області офіційно – Найкраще село проєкту «ВеСело» 2021 року.
Нагороду «Краще село 2021 року» отримав староста села Новоставці Григорій Ткачук та голова Теофіпольської територіальної громади Михайло Тененев, які подякували за таку високу відзнаку команді проєкту.
Директор Філії “Рідний край” ПрАТ “Зернопродукт МХП” Віктор Корягін побажав удачі і процвітання громаді села Новоставці, де панує згуртованість, шанують традиції і спільно шукають перспективні шляхи розвитку.
Керівник проєкту Віталій Новак зауважив: «Сумніву немає – вибрали те саме село, найкраще та найвеселіше. Маю надію повернутись до вас знову, адже у вас гарна та перспективна молодь».
Сьогодні в Новоставцях встановлено пам’ятний знак - «Краще село 2021 року»!
Вітаємо усіх жителів! Ви – кращі! Це заслуга кожного із вас і усієї громади!
Сильна громада – дружня громада!
Олександр Юрчук