Погода

У магазині «Подарунки», що розташований у Теофіполі поруч з міським базаром по вулиці Макаренка, завжди людно, гамірно. Покупців тут приваблює, насамперед, широкий асортимент вибору товарів. А ще – належна культура обслуговування.

Підприємець Віктор Німець, який вже господарює понад двадцять років, старається всебічно задовольнити запити людей. Під їхні замовлення Віктор Сергійович завжди завозить у магазин не тільки подарункові товари, а й господарського призначення. Для цього він налагодив ділові стосунки і з постачальниками, і безпосередньо з виробниками тієї чи іншої продукції. Це дає позитивні результати насамперед для забезпечення запитів покупця і, звісно, рентабельність торгівлі самого підприємця Віктора Німця.

– Не хвалюся, – каже Віктор Сергійович, – але мені приємно констатувати, що від своїх покупців я ще не чув нарікань про незадовільне обслуговування їхніх запитів.

Та хіба ж можна нарікати, якщо добродушний підприємець Віктор Німець у деяких випадках відпускає покупцям товар у своєрідний безпроцентний кредит на тиждень-два, а то й на місяць, коли в них не вистачає певної грошової суми на покупку. Погодьтеся: не завжди і не скрізь ми побачимо таке нині в життєвій практиці.

Та що там говорити-балакати: завітайте в магазин «Подарунки» і самі в цьому переконаєтесь. Але не забудьте, що торгівля тут проходить з 9-ої ранку й до 17-ої дня. А у базарні дні – з 8-ої до 16-ої години.

Тож, шановні, вдалої вам покупки. І будьте взаємно ввічливими.

Володимир ПЕТРИШИН.

А на цих знімках ви бачите вітрини лишень невеличкої чистини товарів магазину «Подарунки».