Погода

У липні в родині Петринюків двоє іменинників: 17 липня свій 48-ий рік народження відзначив Андрій Васильович, депутат Хмельницької районної ради, виконавчий директор ТОВ «Подільське», отаман Теофіпольського козацького коша, а 20 липня святкує 71-і іменини батько, заслужений працівник сільського господарства України, Герой України Василь Андрійович.

Щиро вітаємо цих добрих людей з днями народження, дякуємо за громадянську позицію, за активну участь у волонтерському русі на підтримку наших героїчних Збройних Сил, за турботу про ветеранів, за розбудову Подільсько-Волинської Січі.

Саме Андрій Васильович став організатором Гуманітарного штабу Теофіпольщини, налагодив співпрацю з відомим волонтерським центром Володимира Мосейка з Тернополя, залучив до волонтерської роботи ветеранство нашої громади, ще багатьох небайдужих людей. З початку широкомасштабного вторгнення російської федерації організував безліч акцій по збору продуктів харчування для ЗСУ, особисто готував для відправлення вантажі на передову, супроводжував їх на визволені території. А скільки зусиль затратив для розбудови Подільсько-Волинської Січі! Постійно надає продукти для вихованців наметового табору козацького гарту, турбується, аби зростали вони справжніми козаками.

Свій день народження зустрічає Василь Андрійович у строю, бо як інакше? Треба зібрати фрукти зі свого саду, доглядати за пасікою, щоб передати на фронт нашим бійцям-захисникам запашні яблука, цілющий мед. Жодна акція Гуманітарного штабу не обходиться без нього, було таке, що дістав та передавав гусячий жир, такий помічний при опіках та обмороженнях. А як привозить на Подільсько-Волинську Січ мед, то бідон! Хоч така поважна людина, а простий, відкритий у спілкуванні, завжди намагається допомогти, підтримати.

Тож, дорогі наші іменинники, дякуємо за щедрість, за широту душі, зичимо міцного здоров’я, сили духу, натхнення для нових добрих справ! Разом до перемоги!

Президія відокремленого підрозділу організації ветеранів України Теофіпольської територіальної громади