Погода

Такі слова хочу промовити про медичну сестру Шибенського ФПу Надію Романюк. Вже не раз доводилося мені звертатися до неї про допомогу. Бо здоров’я, на жаль, з роками не прибуває, як не таке щось зробиться, то інше.

І завжди наша Надія Володимирівна на висоті: професійно надасть першу допомогу, крапельницю поставить, ін’єкції поробить, з першого разу у вену попаде, дасть пораду. Бо дуже відповідальна, сумлінно виконує свою роботу, привітна до людей, вболіває за кожного пацієнта.

Працює у Шибені вже понад десять років, а живе у Воронівцях, тож щодня, і погожого дня, і в негоду їде власним автомобілем у наше село. Колись у нас була дільнична лікарня, потім стала амбулаторія, а тепер фельдшерський пункт. Бо людей в селі щороку меншає. Тож тепер Надія Володимирівна одна обслуговує Шибену, ще ж закріпили за нею і Гаївку. Оскільки сама працюю соціальним працівником, знаю, що люди і в Гаївці дуже нею задоволені. Бо двічі на тиждень провідує літніх хворих, робить медичні маніпуляції, привозить ліки. Бо ж ще веде аптеку, працює за програмою «Доступні ліки», це зручно для людей. Треба визнати, що дуже вона завантажена. Та справляється, не нарікає, ніхто її не бачив втомленою чи роздратованою, завжди усміхнена, уважна, доброзичлива, так і хочеться їй довіритися.

Тож зі святом вас, дорога наша Надіє Володимирівно, щиро дякую вам за людяність, за те, що ви такі є. Тож ніколи не знайте втоми, рятуйте, лікуйте людей, підтримуйте їх добрим словом, бо життя – найбільша цінність. Від усього серця зичу вам міцного здоров’я, достатку, родинного тепла та щастя. Хай береже вас Бог, а матінка Божа повсякчас огортає свої покровом!

Надія Квасюк, село Шибена