Погода

У вісімнадцять, у 2015 році, я став контрактником, служив у 8 Хмельницькому полку спеціального призначення, був учасником АТО. Коли почалося повномасштабне вторгнення росіян в Україну, наш підрозділ перекинули на Київщину, 11 березня отримав важке поранення голови та руки.

По жовтень лікувався в госпіталях, переніс багато операцій. Вернувся у свою бригаду, далі перевівся у роту охорони 8 відділу Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Тож служу, виконую бойові розпорядження, вірю, що перемога буде, вкладаю в неї свою частку.

Та життя триває, маю дбати про свою сім’ю, створити для дружини та донечки хороші умови проживання. Оскільки ми жили у моєї сестри в Михнівці, придбали у цьому мальовничому селі хату. Але треба у ній зробити ремонт, щоб було зручно, затишно, як в людей. Прикинув, скільки потрібно грошей на будівельні матеріали, а ще ж треба заплатити за роботу.

По допомогу звернувся до Теофіпольського селищного голови Михайла Тененева. Хоч сам я до кінця не вірив, що з цього щось вийде. Та голова поставився до моєї проблеми з розумінням, з влавсних коштів оплатив половину вартості будівельних матеріалів. Для мене це стало великою підтримкою.

Я щиро дякую Михайлу Михайловичу за такий вчинок, тепер довести хату до ладу буде мені легше.

Дмитро Рей, боєць роти охорони 8 відділу Хмельницьккого районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки