Погода

Зовсім недавно, погожого недільного дня ми мали змогу зустрітися з нашою святецькою героїнею – старшим бойовим медиком мінометної батереї 24 бригади імені короля Данила Аліною Мельник, яка прибула до рідного дому в короткострокову відпустку з Донецького напрямку.

Аліна розповіла про тяжкі бої на Донеччині, мужність наших воїнів, участь медичних працівників на фронті. Розказала, що дуже багато їм допомагають волонтери з медичними препаратами, харчуванням і також наголосила, що велика доля підрозділів залежить від командира, його відданості і турботи про кожного побратима.

Усім відомо, що на фронті роль медика надзвичайно важлива, але їх дуже не вистачає. Ми захоплюємося від­вагою і мужністю простої святецької дівчини, бойового медика Аліни, яка служить в ЗСУ вже сім років.

На фронт, для своїх побратимів, вона повезе від святчан набори картоплі, каші, борщів та супів: рисового, гречаного, горохового з сухариками; сушені фрукти з горіхами – все те, що нам передають волонтери з Лановець від «Козацькі страви для ЗСУ по-лановецьки».

Хай ангел-охоронець завжди буде поруч, Матінка Божа покриває своїм омофором нашу Аліну і усіх захисників!

Ми усі чекаємо вас! Слава Україні! Слава Збройним Силам України! Перемога буде за нами!

Іван Сут, в.о. голови ветеранської організації села Святець