Погода

Дорогі мої земляки! Вже минув рік, як наша країна страждає від загарбницьких дій ворога. І вже рік, як ми з вами об’єдналися навколо єдиної мети - допомогти Збройним Силам України, допомогти нашим воїнам-землякам  захистити нашу землю. За рік, що минув, нам є про що прозвітувати.

Так, благодійним фондом Вадима Лейві «На благо України» разом з ГО «Бо ми сильні разом» на потреби Збройних Сил України було передано:

-  10 автомобілів  (Volkswagen T4 - 4шт; Mitsubishi L 200 – 2 шт; ToyotaLandCruiser 200; OpelVivaro; Ваз Нива; УАЗ), значну кількість одягу (бушлати, берци, термобілизна, чоботи, рукавиці, шапки, форма) в загальному обсязі понад 100 тонн; бронежилети – 1 300 шт, термомішки – 50 шт, генератори (30 шт), помпи для викачування води; продукти харчування (цукор, різні крупи, мед, тушонка – 17100 банок), в загальній кількості 120 тонн; ліхтарі, повербанки, оргтехніка (компютери, принтери), тепловізори, квадрокоптери;

- паливно-мастильні матеріали (понад 200 тонн),запчастини та ремонт автомобілів;

- медикаменти та перев’язочні матеріали.

Також постійно надається допомога внутрішньо переміщеним особам Теофіпольської та Ямпільської ОТГ у вигляді облаштування тимчасових місць перебування (душові кабіни, пральні машини), предмети особистої гігієни та продукти харчування (цукор, різні крупи, олія, м'ясо, тушонки), генератори, паливно-мастильні матеріали.

Регулярно підтримуємо Хмельницький обласний госпіталь ветеранів війни у вигляді продуктів харчування, а також ми долучилися фінансово (100 тисяч грн.) до проведення ремонтних робіт в санвузлах закладу. А ще від початку воєнних дій фонд постійно співпрацює з 8 відділом Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, його начальником, підполковником ЗСУ Василем Кубіним(на фото).

 

 

 За рік з Теофіпольської територіальної громади на фронт пішли понад тисяча чоловіків. Всі ми знаємо, які з початку війни були труднощі в постачанні спорядження, засобів безпеки, спеціального обладнання для наших бійців. Тому не перебільшу, коли скажу, що волонтерами стали тисячі наших краян. Я від усієї душі дякую небайдужим жителям громади, які відгукувалися на мій заклик у телеграм-каналі «Допомога військовослужбовцям з Теофіпольської громади».
Тож за цей період нам з вами,  мої щирі, добрі, милосердні знайомі і зовсім незнайомі люди, спільними зусиллями вдалося придбати: 15 тепловізорів; 5 квадрокоптерів; 9 коліматорних прицілів;7 глушників;7 рацій; 5 кевларові шоломи; 5 планок пікатіні; 5 павербанків;  4 комплекти акумуляторів для квадрокоптера; 3 системи скиду для квадрокоптера; 1 планшет для управління квадрокоптера; 1 лазерний далекомір; 1 металошукач;1 бінокль з лазерним далекоміром;1 генератор; 2 інвертори;1 двигун до автомобіля ВАЗ;1 аргоновий зварювальний агрегат;2 акумулятори до автомобіля Урал; 43 військові форми; 45 бушлати; 34 військове взуття (берці);ліхтарики, продукти харчування, сигарети і т.д). А також неоднаразово спрямовували залишок коштів на придбання тих чи інших засобів (автомобілі, тепловізори, генератор, пристрій нічного бачення) і таким чином долучалися до збору коштів, які організовували наші земляки для своїх рідних воїнів.
Усього нами використано 2 169 864 гривні. Загалом нам вдалося допомогти щонайменше 50-ти військовослужбовцям з Теофіпольської громади та їх побратимам.

Не можу не розповісти про зворушливий почин жіночок з селища цукрового заводу. Адже вони вже передали на фронт 528 пар в'язаних шкарпеток. Це Юлія Городова, Людмила Василюк, Людмила Перчиклій, Анісія Плескачова, Зоя Підддубняк, Ольга Навроцька, Надія Ковальчук, Оксана Дзюбрин, Леся Федик, Надія Сухманська, Ніна Гапонюк, Раїса Козіцька. Ще багато жінок, які не в'яжуть, купували нитки, торочили вовняні речі, щоб майстрині зв'язали теплі, м'якенькі шкарпетки для наших бійців. Разом ці люди роблять дуже потрібну справу – підтримують наших мужніх військовослужбовців та цим самим дарують їм частинку домашнього тепла.

Звісно, всі ми палко прагнемо, аби якнайскоріше настала перемога. І не просто прагнемо, а своїм внеском, хто як може, наближаємо цю перемогу.
Разом ми сила! Дякую за довіру! Працюємо далі! До перемоги!

Наталія Томчук, виконавчий директор БФ Вадима Лейві «На благо України», координатор телеграм-каналу «Допомога військовослужбовцям з Теофіпольської громади»