Погода

2 вересня буде 40 днів, як загинув військовослужбовець Збройних Сил України, боєць військової частини А31/37, 37-ого окремого мотопіхотного батальйону 33-річний Ігор Петрович Шевчук з Теофіполя. 25 липня 2022 року в ході наступальних дій противника під час мінометного обстрілу  поблизу смт. Велика Новосілка Донецької області отримав травми, несумісні з життям.

Немає більшого горя для матері, як хоронити свою дитину. Не перестає боліти материнське серце, як тільки тихенько скрипнуть двері, кидаю погляд на двері – напевне, зайшов мій син. Але… глуха туга, нестерпна порожнеча, не прийде, не гляне, нічого не скаже. Бо – сильний, сміливий, відважний – не ховався, пішов захищати Україну, захищати свою родину, свого синочка;  віддав за них своє молоде життя, лежить у сирій могилі. Як нам жити далі? З такою раною на серці? Бо все є,  а його -  нема!

Та ми горді, він Герой, воїн, захисник, мужній син України, добровільно пішов її боронити. Бо хтось має це робити. Ми вдячні всім, хто розділив наше велике горе, хто підтримав нас у такий найважчий у нашому житті час. А Україна обов'язково переможе, настане на нашій землі мир та спокій. Слава Україні! Вічна слава полеглим Героям!

У вічній скорботі та печалі мама Олена, батько Петро, дружина Аліна, синочок Артем, сестрички Оксана та Світлана, швагрі Олександр та Юрій