Погода

Напередодні Дня медичного працівника хочу висловити сердечну вдячність медикам Теофіпольської багатопрофільної лікарні та Теофіпольського Центру первинної медико-санітарної допомоги. Хоч сама все життя пропрацювала медсестрою, здоров’ям похвалитися не можу.

Особливо коли перехворіла на коронавірусну інфекцію. Оскільки маю хронічні захворювання, перебіг цієї хвороби був дуже важкий, вже я думала, що не видужаю. Та ні, завдяки нашим високопрофесійним лікарям, досвідченим медсестрам, завдяки їх людяності, моральній підтримці повернулася, як кажуть у народі, з того світу. Тож від усієї душі щиро дякую лікарю ЦПМСД Миколі Пилиповичу Люльку, сімейному лікарю Людвіні Борисівні Рибак, лікарю-гінекологу Ніні Євгенівні Олійник, лікарю-психіатру Тетяні Борисівні Ковбель, лікарям-отоларингологам Олександру Григоровичу Рибаку та Юрію Івановичу Семенюку, лікарю-наркологу Петру Михайловичу Янів, медсестрі психіатричного кабінету Ніні Василівні Щуровській, медсестрам сімейної медицини Валентині Вікторівні Варнацькій та Наталії Яківні Варнацькій, лікарю-хірургу Володимиру Тимофійовичу Самойлюку, медсестрі хірургічного кабінету Аллі Йосипівні Самойлюк.

Бо стали ви, дорогі та шановні, моїми рятівниками. Скільки буду жити, пам’ятатиму про вас. Тож зичу всім вам добра і щастя, радості і тепла, миру та спокою на душі. Хай береже вас Бог, трудіться ще довго-довго та повертайте людей до життя. Низький вам уклін!

Олена Григор’єва, смт. Теофіполь