Погода

Це про виступ нашої команди гирьового спорту спортивного комплексу ПрАТ «Теофіпольський цукровий завод» у відкритому Кубку Асоціації гирьового спорту України у місті Збараж Тернопільської області, який відбувся 27-29 вересня. Участь у цих змаганнях взяли понад 150 спортсменів з 16 областей країни.

Найперше, дуже радий, що троє спортсменів, яких я треную, стали майстрами спорту України з гирьового спорту. Їм вручили відповідні посвідчення. Це начальник караула 36 Державної пожежно-рятувальної частини 4 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної Служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області Микола Шалан, мої вихованці Володимир Касянчук з Нетішина та В’ячеслав Рудніцький з Кам’янець-Подільського.

У такому виді змагань, як естафета, наша команда посіла почесне друге місце. Ми, це Микола Шалан, я та студент другого курсу Хмельницького Національного Університету Орест Федонюк, виконавши по три хвилини кожний таку вправу як поштовх, показали хороший результат.

Микола Шалан відзначився також у двоборстві, посів друге місце. Стали другими у двоборстві і школярі Теофіпольського ліцею № 2 Володимир Гладинюк та Андрій Жилюк. У ривку перше місце посіла Вікторія Велічко, третє – Вероніка Левина, учениці Теофіпольського ліцею № 2.

У довгому циклі другі місця здобули Максим Шклярук та Владислав Василюк, Іван Кульчевич посів четверте місце, всі троє навчаються у Теофіпольському ліцеї № 2.

Перше місце серед ветеранів посів наш Василь Гливий.

Тож для кожного з нас участь у таких змаганнях стала ще однією сходинкою у досягненні чи підтвердженні своєї майстерності.

Меценатом нашої команди традиційно став Благодійний фонд президента групи компаній ТОВ «Україна-2001» Вадима Лейві «На благо України». Адже профінансував дорогу нашу участь на цих змаганнях. Щиро за це дякуємо.

Василь Михайлінчик, тренер спортивного комплексу ПрАТ «Теофіпольський цукровий завод»