Погода

З початку червня голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк у позаробочий час здійснила низку зустрічей з жителями населених пунктів Теофіпольщини. Зокрема, до Дня захисту людей похилого віку у Теофіпольському Бібліохабі Віолета Олександрівна зустрілася з представниками ветеранської організації.

Поспілкувались про наболіле, обговорили проблемні питання. Через війну в країні багато людей похилого віку навіть мріяти не можуть про комфортні умови життя, особливо ті, хто не має поблизу рідних. За період війни заклади обласної комунальної власності прийняли близько 800 внутрішньо переміщених осіб. Частина й надалі проживає у закладах. Обласна рада спільно з керівництвом установ працює над створенням для них комфортних умов перебування. З метою підтримки організації учасникам зустрічі було передано продуктові набори.

Для покращення матеріально-технічної бази Теофіпольського Бібліохабу, відповідно до попереднього звернення, голова вручила 2 ноутбуки та кошти на закупівлю необхідної оргтехніки.

У селі Поляхове Теофіпольської громади за сприяння фонду сім’ї Лабазюк «МИ ПОРУЧ» відкрили дитячий майданчик. Зустрілася Віолета Олександрівна також із місцевими волонтерами, обговорили співпрацю щодо формування та передачі провізії для військових на передову.

Відвідала Віолета Лабазюк й ДНЗ «Білочка» Теофіпольської селищної ради. Відреагувала на звернення колективу та вручила від благодійного фонду сім’ї Лабазюк телевізор.

Діти – це наше майбутнє, саме тому потрібно приділяти їм увагу та дарувати позитивні емоції. Традиційно, до дня Дня захисту дітей, Віолета Олександрівна привітала талановитих дітей у Теофіпольській громаді, відзначила їх подяками та подарувала солодкі подарунки.

Підтримано також ініціативу місцевих жителів села Рідки Теофіпольської ТГ – встановили від благодійного фонду нову автобусну зупинку. Тепер школярі, дошкільнята та усі мешканці зможуть комфортно та безпечно чекати на автобус.

На зустрічі з жителями села Волиця Теофіпольської ТГ говорили про нові виклики сьогодення. Разом шукали шляхи їх вирішення. Як зазначалося на зустрічі, сьогодні пріоритет для кожного небайдужого громадянина – підтримка ЗСУ.

На попереднє звернення колективу Волицької гімназії для покращення навчального процесу Віолета Лабазюк вручила ноутбук.

Ні на мить не припиняється підтримка наших земляків-військовослужбовців та членів їхніх сімей. У відповідь на звернення родин наших захисників з Теофіпольської громади передали тактичні берці.

Системна робота, перевірена часом – позиція Віолети Лабазюк у діяльності депутата обласної ради. Як зазначає сама Віолета Олександрівна, спілкування з жителями відіграє неабияку роль у вирішенні проблем тієї чи іншої території. Адже безпосередньо на місці, особисто переконуєшся в першочерговості та актуальності виконання запитів жителів наших громад.

Н. Вереснева