Погода

Знову хочу розказати, як нашу Човгузівську гімназію підтримують Філія «Рідний край» ПрАТ «Зернопродукт МХП» та Благодійний фонд «МХП – Громаді». От є біля нашого освітнього закладу ділянка площею біля десяти соток.

Ще кілька років тому наші випускники запровадили традицію: посадити тут молодий фруктовий сад. Випускаються – саджають плодові деревця. Посадили вже частину цієї ділянки, саджанці доглядаємо. А решта цієї площі, виходить, що заростає. От цього року, ще влітку, дивлюсь я на це – якось не зовсім гарно виходить. А в нас в Човгузові, тим більше коло нашої гімназії, має бути все дуже гарно.

Звернулася я до директора регіонального виробничого підрозділу № 2 Філії Юрія Федорчака. Щоб виорати, виробити та посадити садок. Юрій Олегович пообіцяв, як настане сприятлива пора, буде все зроблено. І от на День вчителя ми бачимо, що вже ця ділянка виорана та вироблена, вже й щепи яблуньок та груш є.
А через кілька днів була у нас тут справжня толока: всі працівники гімназії, колишні випускники, батьки учнів, жителі села посадили 71 деревце. 60 нам надав Благодійний фонд «МХП – Громаді», 11 закупили цьогорічні випускники. Тож тепер будемо доглядати, плекати молодий садок. Щоб ріс-виростав, квітнув та рясно родив.
Знову за підтримку щиро дякуємо директору Філії Віктору Корягіну, директору регіонального виробничого підрозділу № 2 Юрію Федорчаку, регіональному менеджеру Благодійного фонду «МХП – Громаді» Людмилі Баранчук. Так спільними зусиллями покращуємо територію гімназії, вже й Філія надала нам 18 тисяч на закупівлю металевої сітки на загорожу. На це потратимо і сертифікат у 5 тисяч гривень, який отримали від Філії на День вчителя. Тож віримо, що незабаром у нас все буде впорядковане та привабливе. Бо має наша гімназія, де на сьогодні навчається 72 учнів, бути справжнім острівцем краси та радості.

Людмила Маринюк, т.в.о директора Човгузівської гімназії