Погода

5 липня головного лікаря ЦПМСД Олену Кравчук урочисто провели на заслужений відпочинок. Усе своє життя вона присвятила
медицині.

За час трудової діяльності, а вона складає 41 рік, зарекомендувала се­бе відданим своїй справі професіоналом високого рівня, досвідченим організатором та мудрим наставником. З 1 липня 2013 року Олена Федорівна була призначена головним лікарем Теофіпольського Центру первинної медико-санітарної допомоги, буквально з нуля розпочинала становлення закладу. І все їй вдавалося, завжди перемагала труднощі та проблеми. Зараз вирішила залишити посаду керівника Центру, адже хоче надати можливість вже молодому поколінню успішно розвивати медицину у громаді.

Теофіпольський селищний голова Михайло Тененев за багаторічну сумлінну і плідну працю, високий рівень профе­сій­ної майстерності, активну громадську позицію, значний особистий внесок у розвиток охорони здоров’я Теофіпольської територіальної громади, оголосив їй подяку.

Наступного дня, 6 липня, Михайло Тененев призначив нового керівника КНП “Теофіпольський ЦПМСД”. Ним стала Ірина Яковлєва, яка до того працювала на посаді сімейного лікаря Центру.

Бути керівником медичного закладу – це дуже відповідальна, кропітка та важка праця. Але селищний голова висловив впевненість, що завдяки своїй прогресивності, уважності, чуйності, енергійності та наполегливості, Ірина Миколаївна справиться.

З сайту Теофіпольської селищної ради