Погода

Заслужили   нагороду

Нещодавно з нагоди 30-річчя Незалежності України наш народний аматорський хоровий колектив ветеранів праці «Відлуння» взяв участь в ХІ обласному фестивалі ветеранських художньо-мистецьких колективів «Роде наш красний, роде наш прекрасний». Ми чудово виконали дві пісні – «Україні» та «Моє село». Отримали схвальну оцінку, були нагороджені дипломом. На фестивалі була святкова, захоплююча атмосфера, тож у нас залишилися дуже гарні відчуття.


А все сталося завдяки небайдужим людям, якби не вони, не змогли б ми стати учасниками фестивалю. Тож, найперше, висловлюю щиру подяку начальнику відділу освіти, молоді та спорту Майї Мельник, адже надала нам транспорт – зручний автобус, де ми почували себе комфортно та безпечно. Щиро дякую депутатам обласної ради від політичної партії «За конкретні справи» Вадиму Лозовому та Віктору Лебединському, адже організували для нас обід в «Епіцентрі». А ще Віктор Лебединський подарував нам прекрасний, запашний коровай. Від народного депутата України Олександра Гереги нам передали подарунковий сертифікат на 5 тисяч гривень. А помічник народного депутата України Сергія Лабазюка, координатор благодійного фонду «Ми поруч» Сергій Ковальчук вручив нам подарунковий сертифікат на 7 тисяч гривень. Завдяки цьому зможемо доукомплектувати наші сценічні костюми, а це для нас дуже важливо.
Як добре, що нашим колективом переймаються, підтримують його у всіх наших починаннях. Хоч зараз такий нелегкий час. А ми будемо продовжувати творити і далі, приносити людям радість та задоволення. Бо є пісня – є життя.
Петро Головацький, керівник народного аматорського хорового колективу ветеранів праці «Відлуння» Теофіпольського центру культури та дозвілля