Погода

Неповторне свято

У Святецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів вже традиційно, по-родинному пройшло свято першого дзвоника. У цей день шкільне подвір’я наповнилося веселими мелодіями, яскравими барвами осінніх квітів, різнокольорових кульок, дитячим щебетанням та посмішками юнаків і дівчат.
На початку свята учні, батьки та вчителі вшанували загиблих героїв та говорили про тридцяту річницю Незалежності України.
Директор школи Наталія Мастій з привітальним словом звернулася до усіх присутніх із побажанням, щоб цей день став стартом надзвичайно пізнавального та успішного року, який запам’ятається та принесе не лише нові знання, але й вірних друзів, позитивні емоції та радість від спілкування. А також вона подякувала усім тим, хто допомагає школі втілювати в життя усі плани та задуми.
Директор ТОВ «Святець» Василь Мастій побажав учням розвиватись і досягати високих результатів у навчанні, натхнення кожному учаснику навчального процесу, також подякував учням за активну допомогу господарству у літній період.


На урочисту лінійку завітав духовний наставник школи, протоієрей отець Георгій Капітанюк. Священник благословив учнів і дав настанови на майбутній шкільний рік.
День знань був яскравим, емоційним та зворушливим. Випускники зрозуміли, що таке свято у школі для них є останнім, а першокласники відкрили для себе нову сторінку, де все вперше – перший дзвоник, перша вчителька, перший урок.
Радісну атмосферу свята урізноманітнили веселі українки Аня та Діана Славіти, флешмоб «Україна назавжди», присвячений 30-літтю відновлення Незалежності України. Директор школи поклала на сходинки символічну підкову, щоб школярам усім щастило у житті.
Перший дзвінок, який подали учень 11 класу Олександр Білич та учениця 1 класу Ангеліна Рендюк, закликав усіх школярів до світлих класів.
Батьки утворили коридор із вишитих рушників, під яким першокласники та випускники зайшли на перший урок. Ведучі свята Василь Ковтун та Вероніка Король завершили свято парадом класів.
Відлуння першого дзвоника тремтітиме у повітрі аж до червня. Хвилювання свята позаду – попереду захоплююче та насичене шкільне життя.

Надія Сут, заступник
директора школи з виховної роботи