Погода

Як ми повідомляли в минулому номері газети, нещодавно у селі Колки завідуюча сільським клубом Людмила Бас організувала благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України. 14 тисяч гривень передала до Теофіпольського центру культури та дозвілля на збір автомобіля для військових.

А 20 тисяч гривень (нагадаємо, десять тисяч гривень задонатив Ярослав Гнатюк, молодий хлопець з Колок, перебуває на заробітках у Чехії) спрямувала на придбання бойового ударного дрона FPV-10, який так необхідний нашим землякам, які героїчно тримають оборону на Запорізькому напрямку.

Як все відбулося, розповідає Людмила Максимівна:

– Аби придбати такий квадрокоптер, я звернулася до відомого керівника волонтерського центру у Тернополі, партнера нашого Гуманітарного штабу Теофіпольщини, Володимира Мосейка, який постійно цим займається, постачає бійцям ударні дрони, станції старлінк, тепловізори, інше вкрай необхідне обладнання. І Володимир Олексійович допоміг, привіз дрон, якраз ми вклалися в цю суму. І ми з моєю подругою, волонтером з Новоставець Наталією Гонюк його вже відправили Новою поштою на ім’я бійця Віктора Городового з Турівки, йому та його побратимам дуже потрібний такий дрон для виконання бойових завдань. Вже він у вівторок увечері його отримав. Хай послужить нашим хлопцям, щоб били ворогів, захищали рідну землю. А я ще раз дякую моїм землякам, які взяли участь у благодійному ярмарку, всім, хто мені в цьому допоміг.

І ще додала Людмила Максимівна, що брати участь у волонтерському русі і надалі буде, організовувати акції. До самої перемоги, бо кожний повинен вносити до її наближення свій внесок.

Галина Тебенько