Погода

Все своє свідоме життя виписую газету «Життя Теофіпольщини». Кожного четверга дуже чекаю, коли листоноша принесе її наступний номер. Мені прикро, що останнім часом на газету посипались якісь звинувачення у неправдивості опублікованої інформації. З цим я не згодна, тому хочу підтримати нашу газету.

 Всі повідомлення читаю дуже уважно, дописувачі обмінюються своїми думками, поглядами. Адже кожний може висловити свою точку зору, дискутувати. І це дуже добре. Газета завжди дотримується принципу толерантності, не втручається в особисте життя людей, не принижує честі та гідності громадян.

Мені наша газета дуже цікава, бо з неї можна дізнатися відповідальну інформацію про події у Теофіпольській громаді – про діяльність влади,силових структур, про проблеми, життя простих людей, про нашу духовність. Дуже люблю читати вітання – знаю  багатьох в селищі, в громаді, бо ж ми всі люди, і наше життя – це сплетіння добрих, та, на жаль, і трагічних миттєвостей.

А найбільше друкованої площі приділяється Збройним Силам України, нашим захисникам, які боронять рідну землю від страшних ворогів – російських окупантів. Газета вшановує загиблих Героїв, описує героїчні будні наших бійців. Це мені дуже близьке, мої родичі також воюють на фронті, це зять Давид та племінник Андрій. Молюся, щоб і вони, і всі наші захисники  вистояли, здолали ненависного ворога і з перемогою повернулися додому. Бо їх чекають – батьки, дружини, діти.

Багато уваги в газеті приділяється роботі ветеранської організації громади, волонтерського руху, патріотичному вихованню підростаючого покоління. А ще мені дуже подобаються дописи Світлани Кислюк з Новоставець, Надії Сут зі Святця, вірші Інни Круп'як.

Тож газета «Життя Теофіпольщини», повторюю, цікава, різнобічна, особливо для старшого покоління. Підписуйтесь на газету, не пошкодуєте.

Раїса Гонюк, смт.Теофіполь