Погода

Люди дуже хороші,


та було дуже холодно

Не думала, не гадала я, що захворію на коронавірус, бо ж береглася, користувалася засобами індивідуального захисту, намагалася якнайменше перебувати в місцях масового скупчення людей, вважала, що маю сильний імунітет. Однак таки захворіла, тож лікувалася в інфекційному відділенні Теофіпольської багатопрофільної лікарні. Найперше, що хочу сказати, то це висловити велику вдячність всім працівникам відділення – завідувачу Ользі Сергіївні Поліщук, медсестрам та санітарочкам. Бо ж яка це небезпечна робота, а які доброзичливі, уважні до хворих люди! А що вже Ольга Сергіївна знаючий, високопрофесійний лікар! Призначила мені ефективне лікування, постійно стежила за моїм станом. Така молода, а така розумниця! Щирі слова подяки адресую і лікарю-інфекціоністу лікарні Лідії Григорівні Остапчук, бо долучилася до мого лікування та одужання, використовуючи свій великий досвід. Тож роблю висновок, що і лікарі, і медичний персонал лікарні просто на своєму місці, належно виконують свій обов’язок. Так і має бути.


Але є один момент, правда, дуже важливий, що залишив по собі важкий, неприємний осад. Перебувала я в лікарні два тижні, потрапила сюди на Миколая, як взялися сильні морози. Як було в палаті холодно! А хворим відділення так потрібне було тепло! Бо ж всі з температурою, з запаленням легенів. Мені ж цієї осені минуло вже 80 років, тож про якісь екстремальні умови не може і бути мови. Оскільки я довгий час працювала у владі, чула, вирішувала, перш за все проблеми простих людей, надумала зателефонувати до Теофіпольського селищного голови Михайла Тененева. Хай би прийшов, поцікавився, чи можна тут бути, вплинув на ситуацію. Бо ж вибрали його люди, щоб не красувався, а тяжко працював задля їх блага, чув кожного. Та даремно я сподівалася. Ніхто мені не відповів. Не потрібні йому прості, нещасні, хворі люди.
Добре, що потепліло, та зима ще триває, і морози ще будуть. Тож місцева влада має розібратися, чого так, адже енергоносії лікарні сплачує бюджет селищної ради. А це кошти платників податків.
Євдокія Орловська, смт.Теофіполь