Погода

2 вересня у Теофіпольській громаді стартував новий навчальний рік. Урочистості з нагоди Дня знань та першого дзвоника відбулися у Теофіпольських №№ 1,2,3, Базалійському, Гальчинецькому, Шибенському, Воронівецькому, Святецькому, Новоставецькому, Поляхівському, Волиця-Полівському ліцеях, Волицькій, Човгузівській, Кунчанській, Лисогірській гімназіях. За парти сіли 2600 здобувачів освіти. У Великолазучинській ЗОШ І ступеня проходить процес ліквідації. Тобто, наразі в громаді працює 15 закладів загальної середньої освіти. Як було цього незабутнього дня в окремих закладах – у нашій добірці.

Осінь величаво  одягла намисто.

Принесла у Новоставці свято урочисте!

Свято, що єднає  всю шкільну родину,

І якому так радіє Україна.

Незвичайно гамірно та весело було 2 вересня у Новоставецькому ліцеї. Святково вдягнені здобувачі освіти, разом з батьками заполонили подвір’я ліцею. Звучать фанфари. Ведучі свята Єва Сіверська та Аня Андрощук розпочинають свято. Наш ліцей поповнився на 8 пешокласників– чомучок, котрі разом із своєю вчителькою Любою Шучурою зграйкою зайшли на лінійку. За ними гордо зайшли одинадцятикласники.

Теплі, щирі слова подяки та побажання успіхів в новому навчальному році линули із вуст директора ліцею Людмили Маринюк. Завітали до нас і гості з Філії «Рідний край» ПрАТ «Зернопродукт МХП» та вручили наймолодшим винуватцям свята подарунки.

Дякуємо всім, хто долучився до акції « Замість квітів – донат на ЗСУ». Кожен наш внесок наближає перемогу та допомагає тим, хто щодня боронить наше мирне небо. Разом ми змогли зібрати 8 380 гривень. Усі кошти будуть тоді використані на потреби Збройних Сил України.

Розпочався новий навчальний рік, любі діти, ми бажаємо вам, щоб цей навчальний рік був наповнений новими відкриттями, щоденними успіхами та величезним бажанням вчитися. Легкого навчального року, дружньої атмосфери, цікавих подій, чудових вражень та мирного неба. В добру путь!

Тетяна Новосад, педагог-організатор Новоставецького ліцею