Погода

Страхітлива війна російської федерації проти незалежної України продовжує приносити горе в оселі українців. Вона забирає кращих, яким би ще жити та жити, розбудовувати країну, приносити радість та щастя своїм родинам. Гинуть наші Герої, наші захисники, справжні патріоти, які встали на захист рідної землі.

16 грудня Теофіпольщина попрощалася ще з одним Героєм – 29-річним  Тарасом Чернишенком з Теофіполя. У перші дні війни він був призваний в роту охорони 8 відділу Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, а вже в травні став бійцем 80-ої окремої десантно-штурмової бригади. Воював на Донецькому напрямку, був вірним військовій присязі, з гідністю та честю виконував свій військовий та громадянський обов'язок. Загинув 10 грудня  під час виконання  бойового завдання біля населеного пункту Торське Краматорського району Донецької області.

Немає слів, щоб втішити та підтримати  батьків, дружину та маленьку донечку, родичів, друзів. Бо ніколи вже вони не побачать його, не почують його голос. Залишиться в їх серцях лише біль, страшне горе та печаль.

Живим коридором проводжали в останню путь Героя жителі громади. Молебінь за загиблим відслужили в храмі Покрови Пресвятої Богородиці Православної Церкви України. Поховали Тараса на кладовищі селища Теофіполь на Алеї Героїв. Тут востаннє йому віддали військові почесті.

Вічна пам'ять воїнові Тарасу Чернишенку та всім, хто віддав життя за Україну! Слава Збройним Силам України!

А.Джус