Надрукувати
Категорія: №5 від 02.02.2023 року
Перегляди: 223

30 січня Теофіпольщина попрощалася ще з одним Героєм, 22-річним бійцем 92 окремої механізованої бригади, учасником бойових дій  Артуром Миколайовичем Камінським.  21 листопада 2018 року був призваний на строкову службу, по її завершенні уклав контракт на службу у Збройних Силах України. Загинув 23 січня 2023 року у Луганській області.

Не можна змиритися, не можна простити, що у цій страшній війні за нашу свободу, проти дикої навали російських окупантів гине молодий цвіт нації, молода надія країни, гинуть кращі, яким ще жити і жити, радіти життю, ростити дітей, будувати справедливу державу.

Страшне горе впало на батька бійця Миколу Камінського, маму Діану Камінську, бо поховали молоду дитину. Не стало старшого брата у меншого братика Тимура, сестрички Ілони. Не стало в Бережинцях молодого хлопця, про якого були лише хороші відгуки. Ось що розказала його перша вчителька Людмила Кец:

Поховали Артура Камінського на кладовищі у рідному селі, з військовими почестями, як Героя. Молебінь за загиблим відслужили священники Української Православної Церкви України.

Його життя тільки починалося. Він віддав його за нас з вами, щоб запанував в Україні мир та спокій, щоб ніколи більше на українській землі не було війни.  Вічна слава Герою!

А.Джус