Надрукувати
Категорія: №39 від 29.09.2022 року
Перегляди: 240

25 вересня відсвяткував свій славний 70-річний ювілей голова первинного ветеранського осередку села Михнівка Павло Олександрович Трофімов. Цю добру мудру людину знають у селі як хорошого господаря, дбайливого і турботливого сім’янина. Цінують його тут за доброзичливе ставлення до односельців, готовність завжди радість та горе ділити навпіл.

Після закінчення Великозозулинецької середньої школи, що на Красилівщині, Павло поповнив ряди хліборобського роду. Влився в механізаторські лави місцевого агроформування. Відслуживши в армії встановлений для строковика термін, став студентом одного з Одеських профтехучилищ харчової промисловості. Освоював там фах електромеханіка контрольно-вимірювальних приладів. Завершивши навчання, з дипломом спеціаліста в кишені, був направлений на роботу на Теофіпольський сироробний завод. Трудився за спеціальністю.

А згодом три десятки років Павло Олександрович віддав праці зв’язківця. Адже заочно він закінчив ще й Львівський електротехнікум зв’язку. Здобув спеціальність електромеханіка. Очолював бри­гаду фахівців у ремонтно-будівельній дільниці, обіймав посаду інженера з техніки безпеки. Майже 20 років працював головним диспетчером Теофіпольського районного вузла електрозв’язку, з цієї посади і пішов на заслужений відпочинок. Це був великий об’єм роботи, вимагав неабиякої уваги, уміння, реагування в разі виникнення нештатної ситуації. Своїм сумлінням, високим почуттям відповідальності за доручену ділянку на виробництві, слугував добрим прикладом для колег по спільній діяльності. Його поважали товариші по роботі,бо не одному, як дбайливий наставник молоді, він допоміг закріпитися в обраній професії, удосконалювати свою майстерність.

Портрет Павла Трофімова неодноразово заносився на Дошку Пошани зв’язківців. Від­зна­чався передовик і грамотами підприємства, обласним галузевим управлінням, грошовими преміями, подарунками.

Тепло відгукувалися про майстра своєї справи, висококласного спеціаліста і мешканці Теофіпольщини. Бо не в одній оселі чи квартирі за його дорученням здійснювалися профілактичні роботи по усуненню несправностей телефонного зв’язку. Безперебійно він діяв і на тваринницьких фермах, авто та тракторних парках, закладах культури, освіти та медицини, будівельних, промислових підприємствах, ор­га­нізаціях та установах райцентру тощо.

 Відзначаючи ювілей свого колеги по громадській роботі, ми щиро здоровимо його, бажаємо міцного здоров’я, родинного щастя, достатку, довголіття, гарного настрою, радості від дітей та онуків, вічної молодості. А його праця на благо людей ще довго звеличує ветеранський загал рідного краю.

У наш скромний писемний дарунок вписуємо іменинникові ще й такі рядочки:

Від щирого серця вітаємо вас з ювілеєм! Бажаємо совиної мудрості і сили лева, від­мін­ного здоров’я, благополуччя і миру! Нехай добрим буде кожний день та спокійною кожна ніч! Радості, щастя, багато приємних миттєвостей та затишних сімейних свят!

Рада та президія відокремленого підрозділу організації ветеранів України Теофіпольської територіальної громади