Погода

Я проста пенсіонерка та вже обділена здоров'ям. Тож моєю розрадою завжди було і є прочитати газету «Життя Теофіпольщини», дізнатися багато нового та цікавого, дізнатися про людей, багатих душею, порядних та милосердних. Тому і я хочу сказати добре слово про людину прекрасної душі , лікаря-фтізіатра Теофіпольської багатопрофільної лікарні Ларису Миколаївну Борисевич. Бо саме вона лікувала мене від коронавірусу в інфекційному  відділенні № 2 (терапія), коли мене здолала ця важка недуга.  Це лікар від Бога, високопрофесійний , чуйний, добросовісний спеціаліст, людина з великої літери.

Дуже хочеться, щоб таких людей, таких лікарів, як Лариса Миколаївна,  було побільше. Бо коли проста людина потрапляє в лікарню, їй, крім кваліфікованої допомоги, потрібні співчуття, розуміння, підтримка, відчуття, що про неї турбуються, щиро вболівають за її здоров'я.

Також ще раз хочу подякувати і всім працівникам інфекційного відділення № 2 (терапії), бо ж видужала я і завдяки їм – медсестрам та санітаркам. Низький уклін вам, дорогі мої рятівники!

Олена Григор'єва, смт. Теофіполь