Надрукувати
Категорія: №32 від 11.08.2022 року
Перегляди: 315

У другу неділю серпня, цьогоріч це 14 серпня,  в Україні відзначається День працівника ветеринарної медицини. Традиційно напередодні  цього справді народного свята спілкуємося з начальником Теофіпольського управління Головного управління  Держпродспоживслужби у Хмельницькій області Павлом Шевчуком та директором Теофіпольської міжрайонної державної  лабораторії Держпродспоживслужби у Хмельницькій області  Дмитром Хацьким. Говоримо про стан цієї надважливої галузі в Теофіпольській громаді, про її проблеми, про її спеціалістів, про війну, про надію та віру у перемогу.

Павле Федоровичу, після реформування управління Держпродспоживслужби, яке ви очолюєте, працює по кількох напрямках. Яке місце посідає серед них ветеринарна медицина, чи виконуються  завдання, які на сьогодні стоять перед галуззю?

24 лютого розділило наше життя на «до» і «після», відбулася переоцінка цінностей, бо одна річ – жити в мирі, абсолютно інша річ – жити в країні, де йде жорстока, кривава війна, де російські загарбники просто знищують Україну, українців, все українське. Як ви сприйняли війну, що відчуваєте, який ваш настрій?

Безперечно, що найбільша цінність ветеринарної галузі – це люди, ваші спеціалісти.  Що на сьогодні відбувається з кадровим забезпеченням, кого хочете відзначити з нагоди професійного свята?

Розкажіть нам і ви, Дмитре Віталійовичу, як працює колектив Теофіпольської міжрайонної державної лабораторії Держспоживслужби у Хмельницькій області.

Наближається ваше професійне свято. Чи буде його відзначати? Що хочете побажати своїм працівникам?

Розмовляла Галина Тебенько