Надрукувати
Категорія: №30 від 28.07.2022 року
Перегляди: 346

Сьогодні, у час жорсткого протистояння між добром і злом, між правдою та брехнею, у час широкомасштабної агресії росії проти України, найкращі сини та дочки, цвіт української нації  відходять у вічність. Торкнулася це горе і нашої шкільної родини. При виконанні бойового завдання загинув і наш учень Олександр Володимирович Мурза з Авратина. Залишив Саша цей світ у розквіті сил, з дитинства був працелюбним,справедливим, позитивним, а для рідних та друзів був добрим, люблячим, готовим підставити своє плече сином, братом, другом.

Загинув наш  Саша 17 липня. Було йому 27 років. Страшна звістка болем обізвалася в серцях всіх, хто його знав. До останнього не вірилось що Господь забрав його в свої обійми,у свою обитель. З усього що мав, він обрав Україну і відав їй найдорожче та найцінніше - своє життя.

З 2015 року старший солдат Олександр Мурза боронив нашу землю, захищав наше майбутнє, наших дітей. Ми пам'ятаємо його хорошим учнем, спортсменом, мав багато друзів, його поважали та любили .Дякуємо батькам що виховали сина- патріота, сина-героя, бо саме такі, як Саша, будують незалежну  нову Україну  ціною власного життя.

Він свідомо вибрав професію боронити рідну українську землю. Пішов добровільно і гордо, хоч міг і не піти, але жив за принципом  "хто ж, як не я". Саша, ми дякуємо тобі за все, що ти робив для нас, Тобі б жити ще довго-довго, кохати, ростити своїх дітей. Ми ніколи тебе не забудемо. Ти з нами в діях, думках. Щире співчуття висловлюємо твоїй родині.

У скорботі та смутку педагогічний колектив Гальчинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів