Надрукувати
Категорія: №28 від 14.07.2022 року
Перегляди: 268

Прекрасно, що у нашій громаді під час літніх канікул відбуваються дитячі масові спортивні заходи. Адже життя продовжується, школярам потрібно і відпочивати, і оздоровлюватися, і не забувати своїх спортивних вмінь та навиків. Тож з ініціативи Теофіпольської селищної ради у неділю, 10 липня, у Теофіполі, на стадіоні «Юність» відбувся благодійний футбольний турнір на підтримку Збройних Сил України.

Участь у ньому взяли три команди Теофі­поль­­ської дитячо-юнаць­кої спортивної школи – з відділень футболу Теофіполя, селища цукрового заводу та Базалії. Четвертою стала команда гостей – з Ланівецької ДЮСШ. Всі команди показали видовищну гру, майстерність та волю до перемоги. Кожний матч був по-своєму захопливим.

Перше місце здобула команда гостей з ДЮСШ (Ланівці), фортуна виявилася на їхньому боці. Друге місце посіла команда господарів – ДЮСШ (Теофіполь), третє – ДЮСШ (Базалія).

Теофіпольський селищний голова Михайло Тененев привітав учасників турніру, подякував за патріотичний настрій, за професійну гру. Разом з головою ГО «Федерація футболу Теофі­польщини» Василем Сторожуком вручили нагороди переможцю та призерам – грамоти, медалі, грошові подарунки та м’ячі. Грамотами були нагороджені і кращі гравці турніру. Денис Ніколюк з ДЮСШ (Базалія) був визнаний кращим нападником, Василь Сторожук з ДЮСШ (Теофіполь) – кращим півзахисником, Олексій Петрівський з ДЮСШ(селище цукрового заводу) – кращим воротарем, Віталій Гнатюк з ДЮСШ (Ланівці) – кращим захисником.

Якщо молоде покоління підтримує наших захисників, Україна неодмінно переможе!

А.Джус