Надрукувати
Категорія: №27 від 7.07.2022 року
Перегляди: 289

У понеділок, 4 липня, з нагоди Дня Національної поліції відбулося вшанування працівників сектору поліцейської діяльності № 1 відділу № 2 Хмельницького районного управління Головного управління Національної поліції України в Хмельницькій області.

Сталося це завдяки Теофіпольському селищному голові Михайлу Тененеву, помічнику народного депутата України Сергія Лабазюка Сергію Ковальчуку, голові ГО «Теофіпольська районна організація ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ «Єдиний щит»» Анатолію Стучинському, голові відокремленого підрозділу організації ветеранів України Теофіпольської територіальної громади Володимиру Кобері, начальнику 8 відділу Хмельницького територіального центру комплектування та соціальної підтримки Василю Ку­бі­ну. Бо ж треба визнати – поліція на своєму місці, без неї – ніяк.

Спочатку з вітальним словом до підлеглих звернувся начальник сектору, підполковник поліції Олександр Паламарчук. Прозвітував про роботу, про виконання особовим складом поставлених завдань, наголосив про надзвичайну відповідальність поліцейських в умовах воєнного стану.

Привітав, подякував працівників сектору за сумлінну роботу Михайло Тененев. Побажав здоров’я, мужності, витримки. Вручив грамоти та грошові винагороди Олені Горобець, Андрію Гладищуку та Сергію Парчевському.

Небагато­слів­ним був Анатолій Стучинський – побажав, аби нікому більше не довелося пережити Чорнобиль, Бучу, Ірпінь, Маріуполь, Мелітополь. Бо коли трапляється лихо, там завжди була міліція, а тепер поліція. Від громадської спілки подарував кожному співробітнику сектору флешку та авторучку.

Щиро привітав поліцейських з професійним святом Сергій Ковальчук. Передав вітання від Сергія Лабазюка, вручив грамоти Олегу Федоруку, Віктору Павлюку, Олександру Базилюку. За співпрацю подякував Василь Кубін, бо це сьогодні дуже багато важить. Побажав найкращого – якнайскорішого завершення війни, миру, радості, спокою.

Привітав поліцейських і Володимир Кобера, є тісна співпраця, під­трим­ка. А тут ще й стався сюрприз. Сергій Ковальчук – наш земляк, народився та виріс у Теофіполі, всі знають його світлої пам’яті батька Андрія Костянтиновича Ковальчука. І от 6 червня Сергію Анд­рійовичу виповнилося 60 років. На теперішній посаді багато робить для рідного краю, для громади, для людей. Тож від ветеранів подарував Володимир Кобера його портрет, написаний теофіпольською художницею Галиною Дмитрук. Це було дуже несподівано та зворушливо. Бо всі ми – люди, і ветерани, і поліцейські, і народні депутати, і їх помічники.

Свято минуло, будні у поліцейських непрості – бути завжди на посту, захищати, встановлювати справедливість, бути найкращими друзями простих людей.

А.Джус