Надрукувати
Категорія: № 9 від 3.03.2022 року
Перегляди: 298

Здохни, чорний крук
Не защебетав цього ранку над моїм вікном пунктуальний горобчик. Небо заволокли чорні хмари, крізь які не міг пробитись сонячний промінь. Вікно заплакало густими патьоками сліз. Висока слива в садку баби Валі стояла непорушно. Все стихло в напрузі, в тривожному чеканні чогось важкого, страшного. І це страшне на світанку 24 лютого пролетіло ядучою стрілою по всьому світу. ВІЙНА! «Брат» на брата, що заборонено і самою Біблією. Не посоромився цієї заборони «старший брат». Підлий московський цар-сатана випустив зі свого і так понівеченого тіла свою совість і людяність, розправив свої брудні смердючі кігті і вп’явся чужими життями в могутнє мускулисте високодуховне тіло милої нашої України. Не віддамо! Подавишся! Здохнеш в польоті! Впадеш в багнюку і згинеш навіки. Підлий, ненаситний, безмозглий демон. Подавишся болем матерів, захлинешся кров’ю синів. Здохни, лукавий!


Чого і за чим ти до нас прийшов? Тобі тісно на своїх зауральських просторах? Степів українських захотів? Скинь чорного панцира і під своїм сонечком нагрієшся. Воно світить для всіх однаково. Наших козацьких курганів-могил тобі не вистачає? (то будеш мати свої), що насипала підла московська душа на нашій Богом благословенній споконвічній рідній українській землі. Споконвічній! Щоб ти знав, чорний крук, що то є наша українська споконвічна слов’янська земля. Історію якої ти спотворив, скалічив, заховав від нас в кованих скринях під грифом «Совершенно секретно». Прийшов твій кінець, чорний крук. Відкриті скрині, історія воскресла. Українська, справжня, героїчна історія. Наша історія. Наших предків, які непохитно, з честю і гідністю її захищали. І захистимо тепер! Сьогодні! Зараз!
Слава нашій Україні! Героям слава! Слава нашим мирним хоробрим захисникам! Слава нашій древній-нинішній непохитній Державі Україна!
Дорогі наші захисники! Ми з вами! Повертайтесь живими, ми чекаємо вас!
Чорна ганебна смерть ворогам! Здохни, чорний старий крук. Жовтороті воронята, повертайтесь в свої гнізда. Ви ж також чиїсь діти.
І засяє небесне світило для всіх і всюди.
Галина Журба, село Новоставці