Надрукувати
Категорія: № 1 від 6.01.2022 року
Перегляди: 294

Світ не без добрих людей

Гарний, добрий новий рік
Вже ступив на ваш поріг,
Хай до вас він завітає
З тим, що серце забажає.
Хай рікою щастя ллється,
Хай добро в сім’ї ведеться,
Хай між вами згода буде,
Нехай Бог вас не забуде!
В наш нелегкий час, коли все більше людей потребують турботи та матеріальної допомоги, стає важко знайти тих, хто здатний сприймати чужі проблеми як свої. Навчальні заклади, які залишились в нашому районі, також перебувають в таких умовах, що без допомоги розуміючих людей не уявляють свого існування.
Адміністрація, учні, педагогічний колектив та батьки Волиця-Полівської загальноосвітньої школи висловлюють щиру подяку благодійникам за надану матеріальну допомогу президенту ТОВ «Україна-2001» Вадиму Лейві та керуючому місцевим відділком Миколі Гуменюку. Адже виділили крупи для здешевлення шкільних обідів для наших діток та постійно підтримують школу у вирішенні нагальних проблем.


Дякуємо і благодійному фонду народного депутата України Сергія Лабазюка «Ми поруч», бо ж подарував шкільну дошку для четвертого класу та пригостив солодкими подарунками на свято Миколая учнів 1-4 класів.
Наш постійний благодійник директор СГВК «Олійники» Демчук Василь надав допомогу у придбанні спортивних матів у спортзал. Представники партії «За конкретні справи» завітали до нас на новорічні свята також з подарунками для учнів 1-4 класів.
А директор СТОВ «Волиця» Василь Кравчук виручив школу у скрутну хвилину - надав транспорт для перевезення брикетів, щоб діткам було тепло і затишно.
Дуже гарним став для нас новорічний подарунок від підприємців та орендарів села Волиця-Польова. За кошти, які вони надали, ми придбали посуд у шкільну їдальню. Тепер наші діти будуть смакувати смачні обіди ще з більшим апетитом.
Усі ці люди працюють на різних підприємствах, займаються різними справами, підтримують різні політичні сили, але їх об’єднує людяність, милосердя, прагнення зробити цей світ добрішим.
Шановні добродії, щиро вітаємо вас та ваші родини з новорічними та різдвяними святами.
Бажаємо всім міцного здоров’я, щастя та родинного затишку. Нехай цей рік принесе нові надії, перспективи, здійснення мрій. Зичимо лише гарних новин у ваші серця і душі. Будьте кохані та кохайте, щоб кожен знайшов свої крила: у стосунках, праці, улюбленій справі. Дякуємо, що протягом року кожен з вас був поруч. Любимо вас і цінуємо.
Нехай повернеться вам добро здоров’ям, благополуччям. Надаючи допомогу, ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте радість і надію на краще, створюєте казку для наших дітей.
Адміністрація, вчителі, учні та батьки Волиця-Полівської ЗОШ І-ІІІ ступенів