Надрукувати
Категорія: № 51 від 16.12.2021 року
Перегляди: 392

Знову про коронавірус

Станом на 15 грудня на території Теофіпольської громади ситуація наступна: з початку пандемії зареєстровано 3474 випадки інфікування коронавірусною інфекцією, з початку року – 2162. З початку пандемії померло 80 людей, з початку року – 60. Всього захворіло 231 дітей. Це інформація Теофіпольського лабораторного відділення. То ж говорити про спад захворюваності немає підстав.
У Теофіпольській багатопрофільній лікарні працює ковідний госпіталь, хоч він повністю незавантажений, є чимало важких хворих. Триває кампанія з вакцинування жителів громади.

Як повідомила головний лікар Теофіпольського Центру первинної медико-санітарної допомоги Олена Кравчук, станом на 15 грудня зроблено більше 14 щеплень, другу дозу вакцини отримали біля 6,5 тисяч людей. В наявності є чотири вакцини – Файзер, Коронавак, Модерна, Астрозенека. Олена Кравчук також зазначає, що, на жаль, спостерігається спад темпів вакцинації. Тож знову закликає жителів сіл та селищ громади звертатися до сімейних лікарів, записуватися на вакцинацію. Мобільні бригади Центру готові виїхати у будь-яке село, аби лиш там зібралися бажаючі отримати щеплення.
А.Джус