Надрукувати
Категорія: № 44 від 4.11.2021 року
Перегляди: 414

Знову про коронавірус

Рівень захворюваності на COVID-19 у Теофіпольській громаді зростає. За інформацією завідувача Теофіпольським лабораторним відділенням Віктора Побоки, станом на 3 листопада на Теофіпольщині з початку пандемії зареєстровано 2963 випадків інфікування коронавірусною інфекцією, з початку року – 1657. З початку пандемії померло 66 людей, з початку року – 46. З початку пандемії захворіло 182 дітей. Чи не щодоби надходить 40-50 позитивних результатів на ПЛР-тести.
У Теофіпольській багатопрофільній лікарні продовжує працювати ковідний госпіталь.
- Станом на 3 листопада, - каже директор КНП «Теофіпольська багатопрофільна лікарня» Сергій Шкраба, - в госпіталі перебуває 58 хворих, з них – 30 кисневозалежних. Наш госпіталь забезпечений киснем, є запас засобів індивідуального захисту.
Закликаю жителів громади дотримуватися заходів карантину, користуватися медичними масками, намагатися якнайменше перебувати в місцях масового скупчення людей і, звісно, вакцинуватися.
Станом на 3 листопада у громаді зроблено біля 9 тисяч щеплень, з них два рази вакцинувалися вже біля 5 тисяч людей. Про це повідомила головний лікар Теофіпольського Центру первинної медико-санітарної допомоги Олена Кравчук. Також додала, що за останній тиждень спостерігається зростання кількості вакцинованих. Так, на пункт щеплень у Центрі щодня приходить до 300 чоловік.


А.Джус