Надрукувати
Категорія: № 43 від 28.10.2021 року
Перегляди: 288

Допомога школі

«На території своєї присутності Філія «Рідний край» приділяє значну увагу освітній галузі. Щороку виділяються кошти на проведення поточних ремонтів, модернізацію технічної бази навчальних закладів, облаштуванню перших класів, встановлення сучасних енергозберігаючих вікон, тощо.
Проблема заміни старих дерев’яних вікон завжди була актуальна, адже в холодну пору року у кабінетах температура не зажди відповідає нормі. Після встановлення енергозберігаючих нових вікон дітям буде значно комфортніше навчатися та проводити свій час у школі. У той же час, заходи з енергозбереження дозволять знизити витрати на опалення.


- За кошти господарства та Фонду «МХП-Громаді» придбано та встановлено 20 енергозберігаючих вікон на суму майже 200 тис. гривень у Шибенській ЗОШ І-ІІІ ступенів Теофіпольської громади, - зазначив директор Філії «Рідний край» Сергій Прокопчук.
Директор Шибенської загальноосвітньої школи Людмила Креденцар повідомила, що у закладі повністю змінили оформлення фойє та коридорів, встановили сучасну сантехніку та умивальники, майже всі вікна замінені на металопластикові. А також висловила щиру подяку ФіліЇ «Рідний край» та Фонду «МХП-Громаді» за щорічну допомогу у ремонті школи і розуміння проблем освітян.
Олександр Юрчук